Faiz. 22. Used to be an introvert, but now slowly becoming ambivert.

ENJOY KAT SEKOLAH! :)

Okay, hari ni memang hari yang paling best kat sekolah. Well, lepas masa rehat je, semua cikgu tak masuk because diorang ada buat raptai untuk majlis apa entah (tak nak ambil kisah pun! :D) Yeahh! Enjoy lah apa lagi, best gila, semua budak budak merayap because boring kan. Yang perempuan, ada lah pergi tolong cikgu sikit sikit. Aku? Nak tolong? Sorry, next time je lah. Hehe, sakit kepala lah (alasan!) Haha, kitorang semua buat kerja kerja sendiri, Helmy and the gang enjoy dengan dance dance diorang. Aku? Sembang sembang je lah dengan classmate aku. Hmm, by the way, sempat jugak aku tangkap gambar, hehe!


Comelnya! :)

Eh? Tyra malu malu pulak :D