Faiz. 22. Used to be an introvert, but now slowly becoming ambivert.

Citrawarna :D (19 May 2011)

Okay, sangat penat lorrrrrh hari ini. Training semalam menyebabkan aku penat gila hari ni. Firstly, aku bangun lambat pagi tadi so sampai sekolah lambat gilaaa walaupun hari exam. Sampai sampai je, Cikgu Zul dah tunggu depan pagar dengan muka dia yang garang tu. Hmmm, last last dia denda and bagi sikit ceramah and warning sekali. Haha habis je semua tu, aku masuk ke kelas dalam keadaan lintang pukang because nak jawab Mathemathics Paper 2. Bila aku masuk, semua pandang lain macam. Haha malu gila aku! Nasib baik aku sempat. So, aku bukak kertas tu, and otak aku terus jadi BLUR! Semua soalan aku dah tak ingat camne nak buat. Masa cikgu ajar, boleh je aku jawab. Masa exam, terus BLANK otak. So, aku tak tau nak buat apa, aku tidur je lah. Penat kan. Then, Cikgu Suffian tegur aku, dia kata jangan tidur, cuba jawab. Aku pun cuba lah. Padahal hentam je lebih. Haha siap je semua tu, aku sambung tidur. Alahai, sedap nya :D

Then, ada paper Akaun pulak. Nasib baik semua objektif. So, boleh lah aku main hentam hentam je. Haha, habis exam, aku balik rumah and siap siap nak pergi training Citrawarna kat Dataran Merdeka. So, gerak sekolah pukul 3 petang and dalam pukul 4 petang, gerak sana lah. Sampai je, aku, Asya, Paan and Aten terus jalan jalan. Boring lah kan. Kitorang tangkap tangkap gambar lah, itu lah, ini lah. And then, terserempak dengan dua pelancong Mat Salleh. Kitorang say "Hello!" kat diorang. Hahaha saja je. Warga Malaysia memang sporting and peramah. Tiba tiba, dia keluarkan kamera Nikon DSLR dia tu, and kata nak tangkap gambar kitorang. Apa lagi, terus pose lah sekor sekor. Haha siot je! Pastu, lepas tangkap gambar tu, kitorang pergi ke khemah sekolah kitorang because nak berkumpul. Sampai laa malam, hujan turun pulak. Takpe, ramai budak main hujan, so aku join lah sekali. Hehe best best, dalam pukul 10 malam camtu, hujan dah stop. Kitorang pun buat lah rehearsal Citrawarna kat Dataran Merdeka. Perghhh~ Semua orang bad mood because tengah penat plus mengantuk kan. Seram aku tengok sekor sekor. Habis je rehearsal, aku balik rumah dengan Adam, Daus and Paan hehe :)

Jalan jalan :)
Update 30/11/16: Asya and Fatin sekarang dah berhijab
so I have to edit the photos, to respect them.

Weeeeee :)