Faiz. 22. Used to be an introvert, but now slowly becoming ambivert.

CITRAWARNA! :D

Okay, finally, step Zapin and Sewang dah complete! So, Ahad ni gerak PWTC untuk practice kat sana. Yeahh, tak sabar! Tapi, aku kena buat elok elok lah, because, Kak Syuhada kata, kalau buat salah sikit, dah kena sound. Takut wohhhhh~ Haha! So, aku sebagai warga SMKS4 akan cuba menyesuaikan diri dengan warga TTDI! (Semangat je lebih!)

And, sibuk sibuk aku practice Citrawarna ni, exam pun sudah sampai. So, penat camne sekalipun, aku kena jugak ambil exam. Penting tu! Maths, Add Maths, tu yang aku takut sekali. Maths 1 dah lepas. Tinggal Maths 2 and Add Maths 1&2 je. Hadoyai, takut plus cuak sial! Apa apa pun, aku akan buat yang terbaik untuk perform Citrawarna kat Dataran Merdeka nanti! Yeahhhhhhhh~ <3