Faiz. 22. Used to be an introvert, but now slowly becoming ambivert.

Citrawarna Yang Terakhir (LIVE 21 May 2011) ;)

Okay, aku lupa nak update semalam because balik balik dari Citrawarna je terus tertidur dengan lena nya. So, masa pagi pagi dalam pukul 11 aku gerak sekolah because diorang suruh gerak awal untuk pakai makeup. Waduhhh~ make up?!! Okay, aku sampai sekolah sorang sorang. Lepas tuu Paan sampai and kitorang sama sama terus pakai baju sewang. Lepas tu, diorang nak pakaikan make up. So, diorang pakai kan lah bedak apa entah. Lepas tu, LIPSTICK! What the fuck? Gilaaa apa? Nak taknak kena jugak. Pastu, diorang bubuh apa entah nama dia, pening nak sebut. Semua orang dah siap make up dalam pukul 4 petang lebih kot... lama kan? Hehe! So, gerak lah ke Dataran Merdeka masa pukul 4.30 petang kot. Sampai je kat sana, terus pakai complete baju Sewang and tunggu nak perform je. Malam pun menjelma and waktu untuk perform dah sampai. Yeahhhh cuak plus excited doh. Hmm.... tapi sebelum perform, Abang Razif, Kak Syuhada and Kak Erin masuk khemah nak ucap ucap kan tahniah and goodluck. Tapi, kitorang buat surprise, kitorang sambut birthday Kak Syuhada hehe. Kitorang pun makan lah cake Secret Recipe. Sedap ohhhhh, cekelat pulokkk~ Lepas celebrate tu, kitorang pergi beratur untuk perform. Masuk je Dataran Merdeka, semua orang dah sorak dah. And, ramai jugak orang nak tangkap gambar kitorang because costume kitorang agak pelik and unik :P

Akhirnya, waktu kitorang dah sampai and kena lah perform. Aku cakap kat Cikgu yang aku takut, tapi Cikgu suruh buat betul betul. So, dekat Dataran Merdeka tu dia ada bentang satu tikar putih and waktu tu dah lah hujan. So, tikar tu jadi licin. Masa perform tu, aku and Asya tergelincir sikit because licin. Malu siallllllllll! Depan orang ramai and camera pulak :((
Takpe.... aku check check jugak, kot kot muka aku masuk TV. Tapi, tak nampak pun? Hmm.. takpe, lepas tu perform lagi kat dua tempat. Habis je semua tu, masa untuk perform Mega Zapin, Tarian Malaysia and Joget Lambak. Bapak best ohhhhh! Habis semua tu, kitorang tangkap tangkap gambar dengan sifu kitorang, Abang Razif , Kak Syuhada and Kak Erin. Hmmm.. bye bye, harap harap kita berjumpa lagi. Bye bye Citrawarna and.... rindu dengan kerenah budak lelaki kat dalam bus yang gila gila.

Huaaaaaaa~ Sedih ohhh :((


Me and Paan masa tengah make up hahaha! :D
Ni petang sebelum perform :)
Muka macam sial! :P
Lepas perform, ambil gambar sebagai kenangan :')
WE MISS YOU A LOT, CITRAWARNA! :'(
Bye Abang Raziff! :'(
Bye Kak Syuhada! :'(