Faiz. 22. Used to be an introvert, but now slowly becoming ambivert.

Sekolah? :D

20 June 2011
Okay! Hehe, saje saje je aku nak update blog. Ada cerita best! Haha, mungkin best, mungkin tak :D
So, masa kat sekolah, aku rasa bosan, mengantuk, penat. Because? Because, aku tak tidur! Haha! So, sampai sekolah je, dah perhimpunan. Yeahh, aku memang 'suka' perhimpunan, haha. Tapi, perhimpunan hari ni lain sikit. Because, ada persembahan Boria and lakonan apa entah. Aku excited gila lah nak tengok persembahan tu. Alaaaaa, persembahan sempena Bulan Bahasa. So, lakonan tu agak funny lah jugak. Seronok aku melayan.... but, yang paling aku tak suka is Boria dia. Firstly, diorang nyanyi tak clear langsung and Boria dia tak gempak! Okay tu je yang aku boleh cakap. Habis je perhimpunan, belajar macam biasa. Okay okay, waktu belajar ICT lah yang paling kelakar! Because, masa ni ada Cikgu atau macam pemantau lah nak tengok cara pembelajaran ICT kitorang. So, terpaksalah jadi plastic kejap. Cikgu Syida pun sama. Plastic jugak masa tu haha :D
So, kitorang belajar rajin gila gila lah. Aku pun terkejut because kelas kitorang senyap sangat sangat haha!

21 June 2011
Okay, hari ni memang hari yang sangat malang bagi aku. Okay, hari ni aku tak tidur jugak. Tak tahu lah kenapa. So, aku mandi awal gilaaaaa! Pukul 5:55 pagi aku dah mandi and 6:20 pagi aku habis mandi dah. Hehe! So, aku gerak sekolah awal awal because kerja Akaun aku tak siap. Kalau gerak lambat, tak sempat nak tiru pulak hehe :P
So, masa on the way tu, aku tengah jalan jalan lah sambil buat muka cute cute macam itik haha. Tengah sedap aku berjalan, aku nampak bangkai kucing yang baru je kena langgar and kepala dia terpusing lain macam. Terus hilang mood ceria aku. Kesian doh kucing tuuu! Kenapa kejam sangat orang langgar dia. Huuaaa! Aku pun jalan, jalan, jalan..... dah jauh sikit dari bangkai tuh, bau bau 'aromatherapy' mula menusuk hidung.... OMA! Fuck gilaaaaa! Busuk gila nak mampussszzzzzz! Wekkk.... nak termuntah aku. Shit, fuck! Huaaaa tu yang first. Yang kedua is, masa waktu Akaun, aku belajar main main. So, Cikgu buat latihan and aku dengan Liyana buat hentam je. Cikgu nampak, terus dia show kerja kitorang tu kat satu kelas! Habis satu kelas gelak kan aku and Yana. Malu laaa siaaaal! >_<