Faiz. 22. Used to be an introvert, but now slowly becoming ambivert.

Yeahhh! ENJOY! :D

Okay, sekali lagi aku terlambat update blog. Haha busy sangat lah, takde masa. Okay, semalam, 24 June. Aku, Asya, Faten and Keylaa pergi McD because kitorang ada project nak buat. Haha, Asya lah, dia nak cari lagu sebenarnya. So, kitorang pun gerak lah Ezy Video dulu because, nak cari lagu lagu yang best and guess what, aku jumpa banyak gila album KPOP! Fuck gilaaaaa. Kan best kalau aku banyak duit, gerenti semua aku rembat haha. So, lagu yang Asya nak cari, takde kat situ. So, kitorang pergi duduk McD dulu lah. Rehat kejap, makan makan dulu. Kitorang rasa sangat sangat lah bosan sampai lah aku cadangkan, kitorang main 'Truth or Dare'. Haha ni lah yang paling best bagi aku. So, Keylaa yang paling malang sekali, because masa ni dia kena. Haha, so, dia pilih Dare. Kitorang pun suruh lah dia cakap, "Hai!" kat budak budak yang ada kat luar McD tu. Masa ni kitorang duduk dalam. Keylaa taknak, kitorang pun apa lagi, suruh lah dia minum sos yang ada garam, gula, pepper, salt! Sampai nak termuntah dia minum hahahaha! Then, dah bosan duduk kat dalam, kitorang duduk kat luar pulak. Masa nie, Faten pulak yang terkena. So, kitorang suruh dia "Hai!" kat budak budak Stinson. Dia pergi kat salah seorang budak Stinson, nama dia Yazid. Faten pun cakap lah banyak kali, tapi, Yazid pakai handsfree masa tuh. So dia tak dengar lah. Faten pun cakap kuat kuat, then, Yazid kata, "Kau ni apahal?" Haha apa lagi, merah padam lah muka Faten. Best gila lah! Terbahak bahak kitorang gelak kan Faten. Sorry tau Faten, hehe. And then, turn Asya pulak. Yeahh, dia punye simple je. Kitorang suruh dia jerit nama Fazhan (budak Stinson jugak) kuat kuat. Dia pun jerit lah, "Fazhan Handsome!!" And semua orang kat situ pandang pelik kat dia haha! Bila turn aku pulak, aku kena jerit kuat kuat, "I LOVE KPOP!!", haha. Aku okay je, so aku jerit lah and semua orang pandang, aku pun malu, aku tutup lah muka aku kat meja, last last masa nak tutup muka tu, kepala aku terhantuk kat meja. Malu and sakit ohhh! Haha best gilaaa! Then, aku and Asya try minum sos 'paling sedap' tuh, and YUCKKK! Memang nak termuntah! Semua rasa ada. Masam, manis, masin.... wekkkk~ :D