Faiz. 22. Used to be an introvert, but now slowly becoming ambivert.

Citrawarna Hari Kokurikulum :D

Yeah, aku rasa happy gila Cikgu kata kitorang akan perform Citrawarna lagi untuk Hari Kokurikulum. Apa lagi, semua orang excited lah. Yang tak tahan nya, Datin Tiara Jacquelina nak datang sekolah kitorang because she's a besfriend of our Principal! Memang aku suka lah kan dapat tengok muka dia. Dia pandai berlakon, teater, menyanyi and what I love about her is Asmaradana.

Yeahh, aku ingat lagi, masa aku Darjah Tiga, aku suka nyanyi lagu dia yang tu lah haha. Okay, back to the topic pasal Citrawarna. Hmm... so, kitorang perform lah kan. Masa perform tu, music dia dah start, tapi, kitorang semua tak alert. So kena buat balik semula. Okay, kali kedua pulak, kitorang menari punya menari, tengok tengok music ter-stop masa kat tengah tengah. Okay, sayang DJ tu! Kau memang comel lah aku cakap! Suka aku buat banyak kali. Okay, kali ketiga, kitorang buat betul betul. Best ohhhhh, because semua semangat. Lepas buat Zapin, kitorang buat Malaysia Truly Asia and aku sayang budak budak Form 5 yang tengok kitorang perform. Diorang jerit bukan main kuat lagi ohhh. Riuh lah suasana kan :D

So, dah habis je perform, aku rasa sedih lah kan because tak dapat perform lagi dah lepas ni. Hmm.... tiba tiba, Datin Tiara pun sampai kat sekolah. Ohhhh yeah! Love you so much. By the way, aku dah sembang siap siap dah dengan dia kat Twitter, haha. Masa dia berucap, dia nak bagi personal thanks to sesiapa yang tweet dia dekat Twitter. So, dia sebut nama nama orang yang sembang dengan dia kat Twitter, dia sebut, @NinaEylna (Asya), @FaiexSHINee (that's ME !), @paanroslee (Farhan), and @tieyasara (Tyra). Ohhhhh yeah! Apa lagi, bangga lah kitorang semua. Kembang sekembang kembang nya! :P

Datin Tiara baik ohhh, dia peramah, and dia cakap lah pasal teater dia, class teater dia and macam macam and last sekali, kitorang sempat tangkap gambar dengan dia. Oh my, what a sweet moment ohh! :D

Masa balik tu, ramai budak Citrawarna lepak McD and aku pun lepak dengan diorang lah sampai petang. Yeahhh! :D





Photo from Nuriffa Najib's :)


Awwhh! :D
Photo from Nuriffa Najib's.


Photo from Nuriffa Najib's :)


Photo from Datin Tiara's page :)

Forum Remaja :)


Okay, aku dah terlambat post topic ni. But, it's okay. So, aku dah masuk Pertandingan Forum Remaja dengan Qila, Tyra and Eyza. Yeaaahh, memang best gila lah aku cakap! Dah last minute, baru aku jumpa isi isi forum aku. Pandai tak? Okay thanks.... wekkkk :P

So, masa bertanding aku memang rasa cuak gila lah. Bila sampai turn kumpulan aku untuk bertanding, aku rasa macam nak pengsan doh. Cuak punya pasal! So, masa bertanding, sibuk sibuk aku baca isi, aku tersasul. Last last aku gelakkan kesalahan aku sendiri depan penonton penonton semua. Yeah, memang memalukan lah! Semua team members aku bengang doh! Sorry korang. Yeah, last last kitorang tak menang because of my fault lah :P