Faiz. 22. Used to be an introvert, but now slowly becoming ambivert.

Forum Remaja :)


Okay, aku dah terlambat post topic ni. But, it's okay. So, aku dah masuk Pertandingan Forum Remaja dengan Qila, Tyra and Eyza. Yeaaahh, memang best gila lah aku cakap! Dah last minute, baru aku jumpa isi isi forum aku. Pandai tak? Okay thanks.... wekkkk :P

So, masa bertanding aku memang rasa cuak gila lah. Bila sampai turn kumpulan aku untuk bertanding, aku rasa macam nak pengsan doh. Cuak punya pasal! So, masa bertanding, sibuk sibuk aku baca isi, aku tersasul. Last last aku gelakkan kesalahan aku sendiri depan penonton penonton semua. Yeah, memang memalukan lah! Semua team members aku bengang doh! Sorry korang. Yeah, last last kitorang tak menang because of my fault lah :P