Faiz. 22. A homosexual. Used to be an introvert, but now slowly becoming an ambivert.

Happy Birthday! 25 November :)

Hello, okay harini aku nak share dengan korang semua pasal Birthday aku. Well, hari yang sepatutnya jadi HAPPIEST DAY EVER kan? But yeaaaaaah, kat aku, aku rasa tak kott! -.-
So biar aku cerita satu satu, one by one okay? Haha. Actually, belum pukul 12 lagi aku dah dapat Birthday Wish dari kawan kawan aku dah. So aku rasa macam, "Yeah happy gilaa!". Kat Facebook,Twitter semua wish kan, so rasa macam terharu jugak lah kan. Aku sanggup tidur pukul 4 semata mata nak layan semua wish tu kan.  Pukul 4 je aku terus tidur, yeah ngantuk kan! Lagipun masa tu aku demam kan. Tak berapa sihat lah. Bangun je dari tidur, okay kat rumah takde sape sape wish. Huaaaa, rasa macam Forever Alone tahu? Rasa macam ni! :

Haaaa! Nampak tak permainan dia macam mana? Nampak kan. Sunyi wehh takde sape wish. Rasa nak menangis. Tapi tak lah menangis pon. Sedih "jewwwwww". :P
Parents aku pon tak wish. Semua buat macam bodoh je. Aku pon rasa bosan aku ajak lah kawan aku, Fatin and Asya pergi Mcd. Cehhhh, konon nya nak celebrate lah kan. Sampai je dekat Mcd. Aku order double cheese burger. Nak makan. Lapar dohh! Then, kitorang makan and sembang sembang je lah. That's all! Tak meriah kan? Yeah i know. Aku pon call lah Nurza Hallan. Ingat nak jumpa kan. Call punya call, tak dapat pulok. So aku rasa dia kerja lah kott, taknak lah kacau. Hmmmm, camtu je lah aku celebrate birthday. Makan pon macam tak lalu. Fries aku tak habis, sebab masa tu aku rasa nak termuntah. Okay memang demam aku tak baik lagi masa ni. Haha, tu lah gatal sangat nak keluar. Then, aku ajak lah Fatin and Asya lepak kat taman area belakang Mcd tu. Rasa macam bosan duduk kat Mcd. So gerak situ kitorang terserempak dengan Fazhan Azhar. Sembang sembang kejap dengan dia kan. Takde lah kejap, 1 jam setengah aku rasa. Hahahahaha! Habis je lepak situ, balik rumah lah. Nurza Hallan pon tak datang, dia kata segan. Hadoi apa lah! :D
Balik rumah aku layan je lah Facebook and Twitter sampai malam! Yeah, meriah tak birthday aku? Aku tahu, memang tak meriah pon. Huaaaaaaaaaa! 
Forever Alone!!! :(
* Btw, sorry sebab banyak pakai "kan". TEEHEE! :P
Tak salah KAN? :D

Say Hello to Holiday! :D

Hello everyone! Well dah lama gila aku tak update blog dohh. Hahahaha, aku terbangun tidur pagi pagi nie sebab otak aku tiba tiba inspired nak buat new post pulak. So, as you all know, sekolah aku dah start cuti. Alaaah, baru je sabtu lepas start which is on 18 November. So, kira baru and fresh lagi ahh cuti nie. Actually, bagi aku cuti nie agak membosankan lah. Why? Because you know, semua budak macam biasalah, akan pergi kerja part-time, ada yang tinggal kat kampung and blah blah blah. How about me? It's kinda sad lah nak cerita. Aku tak berapa ingat, tapi aku pernah lah try nak mohon kat Metrojaya dekat Curve. Yeah nak follow kawan lah katakan, baru kerja syiooooook sebab ada geng. Hahahahaha, so aku pergi mohon, and then dia dah interview semua. Aku pon macam, "Ohmaigad, tak sabar nak kerja!" , haha gedik pulak. Last last, night before first day aku start nak kerja tu, manager hantar message kat aku, and she said aku tak dapat kerja. Dia nak aku kerja lama sikit, around 1 or 2 years camtu. WTF!? Kau gilaa ka? Aku pon pelik lah, kawan aku kerja 1 bulan relax je? Santai habis aku tengok. Yang aku? Kau nak suruh kerja 1 or 2 tahun. Mati lah aku, next year SPM pulak. Hadooooi! So itulah sebabnya kenapa aku tak kerja, lagipon birthday tak lepas lagi actually. Hahaha, padan muka. Takkan aku nak start kerja bulan December kot? Hell no! Kau nak aku habis lambat, pastu ambil gaji masa bulan January 2012? Haha, so tak payah kerja lah Faiex. Nanti kau dah habis sekolah, kau kerja lah full-time puas puas, sementara tunggu result SPM lah katakan. And yes, SPM? Aku macam tak percaya je next year is my last year kat sekolah + SPM Candidates. Gilaaaa cuak dohh nak ambil SPM. Memang kena focus habis lah kan, tak boleh main main dah. Hmmm, rasa macam baru semalam je aku jadi budak Form 1 yang nerd! (Tak payah nak flashback sangat Faiex) :P

By the way, on 21 November, which is semalam, Malaysia menang dohh lawan dengan Indonesia untuk Sukan Sea 2011. Padan muka, Harimau Muda memang mengaum habis! So, saya bangga dengan Malaysia! Okay itu je cerita aku, thanks sebab sudi layan cerita mengarut aku nie. And babai, morning! :D