Faiz. 22. Used to be an introvert, but now slowly becoming ambivert.

Happy Birthday! 25 November :)

Hello, okay harini aku nak share dengan korang semua pasal Birthday aku. Well, hari yang sepatutnya jadi HAPPIEST DAY EVER kan? But yeaaaaaah, kat aku, aku rasa tak kott! -.-
So biar aku cerita satu satu, one by one okay? Haha. Actually, belum pukul 12 lagi aku dah dapat Birthday Wish dari kawan kawan aku dah. So aku rasa macam, "Yeah happy gilaa!". Kat Facebook,Twitter semua wish kan, so rasa macam terharu jugak lah kan. Aku sanggup tidur pukul 4 semata mata nak layan semua wish tu kan.  Pukul 4 je aku terus tidur, yeah ngantuk kan! Lagipun masa tu aku demam kan. Tak berapa sihat lah. Bangun je dari tidur, okay kat rumah takde sape sape wish. Huaaaa, rasa macam Forever Alone tahu? Rasa macam ni! :

Haaaa! Nampak tak permainan dia macam mana? Nampak kan. Sunyi wehh takde sape wish. Rasa nak menangis. Tapi tak lah menangis pon. Sedih "jewwwwww". :P
Parents aku pon tak wish. Semua buat macam bodoh je. Aku pon rasa bosan aku ajak lah kawan aku, Fatin and Asya pergi Mcd. Cehhhh, konon nya nak celebrate lah kan. Sampai je dekat Mcd. Aku order double cheese burger. Nak makan. Lapar dohh! Then, kitorang makan and sembang sembang je lah. That's all! Tak meriah kan? Yeah i know. Aku pon call lah Nurza Hallan. Ingat nak jumpa kan. Call punya call, tak dapat pulok. So aku rasa dia kerja lah kott, taknak lah kacau. Hmmmm, camtu je lah aku celebrate birthday. Makan pon macam tak lalu. Fries aku tak habis, sebab masa tu aku rasa nak termuntah. Okay memang demam aku tak baik lagi masa ni. Haha, tu lah gatal sangat nak keluar. Then, aku ajak lah Fatin and Asya lepak kat taman area belakang Mcd tu. Rasa macam bosan duduk kat Mcd. So gerak situ kitorang terserempak dengan Fazhan Azhar. Sembang sembang kejap dengan dia kan. Takde lah kejap, 1 jam setengah aku rasa. Hahahahaha! Habis je lepak situ, balik rumah lah. Nurza Hallan pon tak datang, dia kata segan. Hadoi apa lah! :D
Balik rumah aku layan je lah Facebook and Twitter sampai malam! Yeah, meriah tak birthday aku? Aku tahu, memang tak meriah pon. Huaaaaaaaaaa! 
Forever Alone!!! :(
* Btw, sorry sebab banyak pakai "kan". TEEHEE! :P
Tak salah KAN? :D

No comments: