Faiz. 22. A homosexual. Used to be an introvert, but now slowly becoming an ambivert.

The Last Day of 2011 :)

Hello everyone! And Happy New Year. Say hello to 2012. Okay today aku nak cerita about my Last Day of 2011. Yeah, time flies so fast. Kejap je aku dah jadi 17. Goodbye 2011 and 16! Okay camni, aku tak pernah nak plan pon nak celebrate New Year until Helmy told me that ada event yang gempak dekat The Strand Kota Damansara. I was like, what's the name of the event and what's so special about it? The name is Mystical Eve and Helmy kata, ada Shawn Lee and Dennis Lau. Diorang gonna perform on that day lah. Whoaa, cool! Why not kita join that event kan.

Then, Helmy terlampau excited nak jumpa his idol, which is Shawn Lee the Malaysian Beatboxer. Dia asyik tweet je dengan Shawn Lee, itu lah ini lah. Eh? Excited nampak :P
So, kitorang pon pergi lah itu event, Aqil and Aqilah pon join sekali 'cause diorang kata ada Mizz Nina, Reza Salleh, Najwa Mahiaddin and manymore, i couldn't remember lah guest yang lain siapa. So, 5pm kitorang pergi. Cehh, early birds ah ni :D
Sampai je dekat sana, we saw Mizz Nina, and Aqil, Aqilah was like, excited gilaa, jerit semua sebab nampak dia. Yeah, diorang minat Mizz Nina, what can i say kan. Diorang tengok je Mizz Nina tu, puji puji dia semua. Aku and Helmy relax je.

Okay it's 7pm and the event pon dah start, masa opening, Reza Salleh yang perform dulu. Gilaa lah, his voice awesome, lagu dia sedap. Then, turn Najwa Mahiaddin pulak perform. Whoaaa, her voice memang gila gempak! Habis je dia perform, Mizz Nina datang. OMG! Dia memang cool. Lagu dia semua buat kitorang dance and jump and scream and blah blah blah. Aqil and Aqilah is damn lucky sebab Mizz Nina bagi mic dekat diorang. Woooooo! xD

Then, Shawn Lee punya turn pulak. OMFG! He's awesome, his beatbox was so gempaaaaaak! Helmy excited tak ingat dunia, hahaha. Mula mula, ada speaker problem so beatbox dia doesn't sounds right lah. After dia tukar mic, HEBAT terus! Then dia collaborate with Dennis Lau. Helmy introduced him to me. Masa dulu aku takde lah minat sangat dengan dia, but after dia perform, what can i say man, HE'S AWESOME and I'M IN LOVE WITH HIS ELECTRIC VIOLIN!!! xD

Paling hebat moment is when Helmy dapat handshake dengan Shawn Lee and Dennis Lau, only Helmy je yang dapat. See? Lucky gila rite? Yeah i know. Habis je performance tu, kitorang semua nak balik dah, tired already. Masa nak balik tu, we saw Shawn Lee nak balik jugak, Helmy pon terus pergi dekat dia, nak mintak tangkap gambar but too bad dia kena rush to Cyberview. So tak boleh, dia kata next time lah. Tiba tiba, aku dapat tahu yang tweet aku pasal Mystical Eve, keluar dekat big screen, WHOAAA!! Aqil pon sama jugak! Aku pon Hi-5 lah dengan dia. Semua happy, semua lucky. Masa otw home, Dennis Lau RT my tweets + mention and same goes to Shawn Lee lah. Helmy pon dapat jugak. Hebat tak? Yeah i know :P

Pastu, aku sleepover rumah Helmy sebab dia kata nak suruh upload video yang aku record on that event lah. That's all. So yeah, it's the best day ever in 2011! xD