Faiz. 22. Used to be an introvert, but now slowly becoming ambivert.

Eyyyy PLKN :|

Assalamualaikum everyone. Okay sihat tak ni? Alhamdulillah kalau anda semua sihat. Saya? Oh entahlah. Okay lama dah tak update blog, al maklum lah dah tak berapa pandai sangat nak share cerita. Hahaha iyo lah tu kan, hmm haha kay kay lek lek. Okay check calendar jap, wahh dah 1 Ogos lah. Kejapnya masa berlalu, rasa macam baru semalam je celebrate New Year dengan kawan kawan. Okay lolololololo apa apa je lah. Just wanna inform you guys. Haaa ni haaa, nampak tak aku dapat masuk apa ni? Cer tengok! :
'Congrats' Muhammad Faiz!

Haaa, nampak tak permainan dia macam mana? Haaa entahlah. Tak boleh nak kata apa. Hanya mampu tunggu dah lihat sahaja. Harap harap penempatan dia tu tak lah jauh. Sabah, Sarawak? No no no. Harap harap kat sana aku okay okay je lah. AMIN.