Faiz. 22. Used to be an introvert, but now slowly becoming ambivert.

I just need someone...

I just need someone that i can talk to. Penat lah dengan semua ni. Dah penat sangat. Bila kawan kawan aku tanya, apa masalah aku semua, aku hanya mampu terdiam. It's too private and complicated guys. Besides, belum tentu lagi korang akan faham/layan masalah aku ni. Aku taknak bila aku dah cerita, then korang just like "Ohh okay, sabar ye Faiz. Sabar." No i don't want that, itu menunjukkan korang tak faham. Tu pendapat aku lah. Lagipun aku taknak susahkan korang dengan masalah aku ni. Cukup lah korang kenal aku diri aku ni yang suka happy, menggila semua.

Aku perlukan seseorang untuk meluahkan. Dalam kepala aku, parents sendiri lah yang aku harapkan. Diorang keluarga kita, so diorang lebih memahami. Plus masalah ni akan tersimpan dengan lebih selamat. Tapi kalau dengan kawan kawan, belum tentu lagi. Sorry guys, bukan aku salah anggap ke apa kat korang. Just, ughhh please lah faham.
Aku jealous dengan sesiapa yang parents dia tu macam bestfriend dia. Sumpah jealous sangat. Parents korang mesti sporting gila kan? Apa kehendak korang, mesti diorang boleh faham je kan. Any problems yang korang ada, korang boleh share je dengan diorang, korang rasa open je nak share dengan diorang. That's what i want actually. True loves from my parents. Yes, aku nak sangat benda ni. I repeat, i want this so badly :'(
Bila kita down, diorang akan datang kat kita, peluk kita, lap air mata kita, things that normally a bestfriend will do. Tapi malangnya aku tak dapat semua tu. Nak luah kat parents, diorang takkan faham, yang ada kat kepala diorang, suruh kita belajar rajin rajin je. Hmmm :'(

So, nak luah kat parents tak dapat, bestfriend? Hmmm jangan harap. Aku ada ke bestfriend yang betul betul akan ada bila aku susah? Nope, nope. That's why lah aku pendam je benda ni. Kat Twitter sekarang aku pretend yang aku ni dah okay, dah bersemangat, dah tak down. Padahal tak sebenarnya. Alaaaa, benda buruk jadi kat aku pun takde siapa nak kisah lah. Aku tahu lah. Entahlah apa nak jadi dengan aku ni...
Hmmmm ~