Faiz. 22. Used to be an introvert, but now slowly becoming ambivert.

I'm tired of everything...

I'm tired... of pretending that i'm okay. Tired of faking a smile. Tired of living in this fucking world. Tired of hoping. Entah lah, lately aku dah tak tahu nak jadi apa dah dengan diri aku ni. 'Cause i just feel that this life is so meaningless. Entah lah, baru baru ni sakit kepala, demam semua. I guess sebab depression yang terlampau banyak kott. Nak pendam lama lama pun tak boleh jugak. Nak luah kat sesiapa pun tak boleh jugak 'cause i still can't find the right person untuk meluahkan. Entah lah apa nak jadi dengan life aku ni. Nak focus SPM lagi. Ramadhan tahun ni paling sucks and  i guess raya will be the same too. Ya Allah. i'm just tired of all this. Tired of everything...