Faiz. 22. Used to be an introvert, but now slowly becoming ambivert.

Worst day i've ever had...

Assalamualaikum. Okay another pathetic post huh? Yeah, aku nak luahkan jugak hmmm entahlah.
Okay so semalam, 13 October 2012, errr i guess i can say it's the worst day ever jugak lah. Entah berapa banyak worst day lah yang aku ada tapi hmmm lalalala lolololo...

So semalam aku rasa macam down sangat, sebab haritu memang hari yang agak pedih jugak ah, sangat dohh... So i texted Liyana, aku luah kat dia semua yang dah lama aku pendam kan. Alhamdulillah, dia bagi nasihat, kata kata semangat so that aku tak rasa down. Aku bersyukur sangat dengan apa yang Liyana buat, aku rasa okay jugak lah :')

Then aku update kat Twitter, i tweeted my appreciation towards her, then suddenly ada kawan aku yang lain terasa. Diorang kata aku ni tak pentingkan diorang. No no no, jangan salah faham. Of course aku pentingkan korang jugak. But tak semua masalah aku boleh cerita kat korang, yang mana faham apa yang aku lalui aku akan cerita dekat dia lah. Cuba kalau aku cerita masalah aku yang sikit pun korang tak faham? Mesti korang  akan pening and in the end, korang malas nak layan rite? Am i rite? Sebab tu lah, aku tak berapa share sangat masalah aku dengan kawan kawan aku. 'Cause masalah aku ni complicated, and aku takut jugak diorang akan gelakkan aku semua. Pastu diorang malas nak layan. Yes itu yang paling aku takutkan sebenarnya :'(

Hmmmm entah lah dah makin dekat SPM makin banyak masalah yang datang, berpusu pusu yang mengejar. Ya Allah aku harap sangat semua ni akan okay, aku dah serabut sangat ni haaaaaa!

Kill me now..