Faiz. 22. A homosexual. Used to be an introvert, but now slowly becoming an ambivert.

Happy 17th Birthday Faiz...

Happy 17th birthday Faiz. *blow the imaginary candles on the imaginary cake*
Well, it was my birthday yesterday. I am officially 17. Still haven't got any invitation letter from Hogwarts, no flying broomstick or invisibility cloak for my birthday, sucks lah :( Amboi, still berangan jugak kan pasal Hogwarts ni. Entah lah whatever...

So you guys can imagine lah how my birthday was like kan? Yep. As usual, nothing special and seriously nothing happened. Just macam oh, it's 12am already, now it's 25th November and yeah Happy Birthday to me lalalala macam tu je lah.

Malam (25th Nov) tu ingat nak online tau, tapi PC dah rosak kan so tak dapat nak on lah. Then i decided to borrow my bro's iPad since dia keluar tak bawak. Mintak mintak punya mintak dapat jugak lah. Online lah sampai pukul 4 pagi. Layan lah wishes from my friends on the Twitter. Reply lembap sikit sebab susah kan pakai iPad, kena satu satu, tak boleh buka banyak tab. Masa online tu tak buat apa pun just sedih sikit birthday ni always kena sambut sorang sorang... ha.. ha.. haaaaa. Asyik termenung je. Then habis online semua, tidur. Bangun pagi, just act macam biasa. Like haritu tak special. Even my family sendiri pun tak ingat my birthday. Nak celebrate pun buat apa je? Dengan siapa? So duduk je lah dalam bilik, termenung. Until maghrib baru lah my sis perasan that that day is my birthday so dia just "Happy Birthday lah yeeee ~" LOL awkward... My mom pun ada ask, then dia garu kepala terus keluar bilik. Yes i was sitting in the room like almost half of the day. Sedih kan nak buat macam mana ha ha ha haaaa... Sampai lah malam i decided to call her, then ajak on the phone since dapat free call kan. Then sembang je lah dengan dia sampai pukul 11.30pm. Then pukul 12am, ding dong, my birthday dah habis. Habis begitu sahaja. Pathetic isn't it? Now dah masuk 7 ke 6 years entah, dah tak celebrate birthday. Nahhh it's okay, dah biasa celebrate sorang sorang... So overall, my birthday sama je macam last year and tahun sebelum belum yang berikutnya...

Happy 17th Birthday Faiz...