Faiz. 22. A homosexual. Used to be an introvert, but now slowly becoming an ambivert.

I thank God for making me oblivious towards love.

Hello internet! Cewahh tiru ayat 'danisnotonfire' aka Dan Howell pulak hahaha. Okay look at my title. Today i'm gonna post about how thankful i am for being single right now. Why? Lemme tell you. First, jimat credit. Yes, you don't have to text and call and whatsoever every night every morning dusk dawn bla bla bla. Yeah, jimat credit gila gila. Top up RM10 boleh tahan sebulan kot, serious seronok. Nak check phone pun tak payah. Like lantak ah dengan phone tu kan haha. Second, kau rasa hidup kau ni relax sangat. Sebab kau boleh  have fun dengan sesiapa yang kau nak. Kalau ada Gf/Bf keluar dengan tu sikit, JEALOUS. Keluar dengan ni sikit, JEALOUS. See? Seronok kan? Like kau tak dicontrol oleh makhluk yang bernama gulpren/boipren. Third, ummmm bebas masalah. Konsep masalah yang aku nak perkatakan is, masalah macam merajuk, umm apa lagi haaa yang tu je lah aku tahu. Yep, merajuk. Takde siapa nak merajuk dengan kau, kau pun takde nak merajuk dengan sesiapa. (Err aku mmg bukan type suka merajuk merajuk ni pun. Bila nak buat mesti tak jadi LOL)

Btw, bila tengok older post rasa macam nak tergelak pun ada, sedih bagai lol. Now tak lah sedih mana, just biasa je kay dah dah bye.

P/S: Yep result SPM dah keluar dah, dapat 3A je. So i'm gonna take TESL. Wish me luck, doakan lah aku dapat TESL. Dah berangan dah ni nak jadi Journalist pastu travel luar negara semua, harap harap benda ini menjadi kenyataan, Insyaallah and amin :)

2013. Still nothing special so far.

Hello peeps. Omg lama gila aku dah tak post dekat sini kan. Dah 2013, dah lepas New Year, dah lepas kerja, pun still tak post apa apa jugak. Well, now i got free time to post, soooo here we go. Okay 2013. So far, nothing special. It's really a bad start actually. First, kawan semua dah kerja... So, disebabkan nak duit, aku join Bella kerja Popular. Mula mula, it was okay, the kerja was not that hard, first week sakit kaki, that's really normal. Then bila dah second week, semua jadi macam shit. Not gonna tell ya what it is, but serious macam shit. So bertahan kerja kat situ dalam sebulan je. Then ca alif but. Ummm, so here i am, menganggur menanam anggur. Ha ha ha ~
Duduk rumah tak buat apa pun, but seronok jugak lah sebab at least bahagia sebentar, dari gangguan emosi segala yang ada haha. Kawan kawan pulak semua dah busy, semua dah buat hal masing masing, soooo hilang ke-akrab-an tu. Rindu kawan actually. Semua dah pergi situ sana kan, susah nak menggila semua. Yep, bersendiriaaaan lah jawabnya.
Apa lagi nak cerita, yeaaaaah 21 March 2013. Result SPM keluar. Takut? Tak takut, takut, tak takut entah lah. Tunggu dan lihat. UPU dah isi, PLKN bulan 8. Err apa mengarut ni hmmm. That's all. Bye.