Faiz. 22. Used to be an introvert, but now slowly becoming ambivert.

2013. Still nothing special so far.

Hello peeps. Omg lama gila aku dah tak post dekat sini kan. Dah 2013, dah lepas New Year, dah lepas kerja, pun still tak post apa apa jugak. Well, now i got free time to post, soooo here we go. Okay 2013. So far, nothing special. It's really a bad start actually. First, kawan semua dah kerja... So, disebabkan nak duit, aku join Bella kerja Popular. Mula mula, it was okay, the kerja was not that hard, first week sakit kaki, that's really normal. Then bila dah second week, semua jadi macam shit. Not gonna tell ya what it is, but serious macam shit. So bertahan kerja kat situ dalam sebulan je. Then ca alif but. Ummm, so here i am, menganggur menanam anggur. Ha ha ha ~
Duduk rumah tak buat apa pun, but seronok jugak lah sebab at least bahagia sebentar, dari gangguan emosi segala yang ada haha. Kawan kawan pulak semua dah busy, semua dah buat hal masing masing, soooo hilang ke-akrab-an tu. Rindu kawan actually. Semua dah pergi situ sana kan, susah nak menggila semua. Yep, bersendiriaaaan lah jawabnya.
Apa lagi nak cerita, yeaaaaah 21 March 2013. Result SPM keluar. Takut? Tak takut, takut, tak takut entah lah. Tunggu dan lihat. UPU dah isi, PLKN bulan 8. Err apa mengarut ni hmmm. That's all. Bye.