Faiz. 22. Used to be an introvert, but now slowly becoming ambivert.

I thank God for making me oblivious towards love.

Hello internet! Cewahh tiru ayat 'danisnotonfire' aka Dan Howell pulak hahaha. Okay look at my title. Today i'm gonna post about how thankful i am for being single right now. Why? Lemme tell you. First, jimat credit. Yes, you don't have to text and call and whatsoever every night every morning dusk dawn bla bla bla. Yeah, jimat credit gila gila. Top up RM10 boleh tahan sebulan kot, serious seronok. Nak check phone pun tak payah. Like lantak ah dengan phone tu kan haha. Second, kau rasa hidup kau ni relax sangat. Sebab kau boleh  have fun dengan sesiapa yang kau nak. Kalau ada Gf/Bf keluar dengan tu sikit, JEALOUS. Keluar dengan ni sikit, JEALOUS. See? Seronok kan? Like kau tak dicontrol oleh makhluk yang bernama gulpren/boipren. Third, ummmm bebas masalah. Konsep masalah yang aku nak perkatakan is, masalah macam merajuk, umm apa lagi haaa yang tu je lah aku tahu. Yep, merajuk. Takde siapa nak merajuk dengan kau, kau pun takde nak merajuk dengan sesiapa. (Err aku mmg bukan type suka merajuk merajuk ni pun. Bila nak buat mesti tak jadi LOL)

Btw, bila tengok older post rasa macam nak tergelak pun ada, sedih bagai lol. Now tak lah sedih mana, just biasa je kay dah dah bye.

P/S: Yep result SPM dah keluar dah, dapat 3A je. So i'm gonna take TESL. Wish me luck, doakan lah aku dapat TESL. Dah berangan dah ni nak jadi Journalist pastu travel luar negara semua, harap harap benda ini menjadi kenyataan, Insyaallah and amin :)