Faiz. 22. Used to be an introvert, but now slowly becoming ambivert.

Semester baru bakal bermula....

Good morning. Hai.

Dua hari bulan Julai, menunjukkan yang cuti semester aku bakal berakhir dalam masa empat hari. Sedih. Tak sanggup nak hadap beban assignment semula, yang dah lama ditinggalkan selama satu bulan lebih. Kalau boleh taknak hadap dah sampai bila bila. Stress, pressure, dealing with assignments and the group members themselves. Ahhhh Semester 4 short sem lagi, ahhhhh sumpah benci gila.

"So, apa je jadi sepanjang cuti kau ni Faiz?"
Hmm not much, aku ada pergi Hari Sukan sekolah lama aku, kumpul semua alumni, reunite dengan kawan kawan lama, it was fun, not bad.

"Takkan tu je? How about your books?"
LOL, to be honest I didn't read those books sangat, The Diary of A Young Girl aku baca sikit, The Fault In Our Stars, pembalut plastik dia pun aku tak bukak lagi. Focus more on World of Warcraft then books lol.

Bila cuti dah nak habis ni aku spend less on games but more on anime, bukan buku ye, anime. WoW aku dah bosan sebab... entah rasa sunyi je main sorang, sebab tu layan anime, for now, aku marathon Fairy Tail daripada episod 1 sampai lah sekarang ni, episod 78, dalam masa empat hari lol. Mungkin aku terlampau bosan ber-imaginasi based on words. Aku rasa seronok bila layan anime ni, aku rasa macam aku lari daripada dunia realiti kejap, then masuk ke dunia yang penuh dengan magic or mahō dalam istilah bahasa Jepun nya. Pastu aku rasa macam dapat imagine benda benda camtu sebelum tidur. Rasa lebih seronok daripada emo sebelum tidur haha.

So umm yeah, basically cuti aku macam tu lah. IC pun tak renew lagi. Rambut dah panjang, kena trim ni.
Harini ini, Ramadan yang ke-3, mula Ahad ni, sambung Ramadan di kolej tersayang, Kolej Kediaman Tuanku Kurshiah, Universiti Malaya. Hmm bukak puasa dengan siapa, sahur pun entah dengan siapa, harap harap roommates baru aku nanti okay je.

*sigh*
Kenapa aku rasa malas sangat nak balik UM ni....