Faiz. 22. Used to be an introvert, but now slowly becoming ambivert.

Funny.

Hahahaha, talk about giving false hopes. Good game, UKM. Not only you're good with your reputation, apparently you're good at playing with other people's feelings too! Aku honestly tak tahu apa function kau bagi tawaran sementara tu. UKM should just stop with that, seriously. I thought I was the only one yang dapat tawaran sementara tapi end up tak dapat official tawaran, rupanya yang lain pun ada juga. Most of them semua kecewa sebab UKM bagi harapan palsu. Pfftt, fuck that tawaran sementara lah! Baik tak payah bagi tawaran sementara apa apa pun, sebab dia bagi harapan palsu dekat applicants. I think aku jadi berharap gila sebab masa keluar je tawaran sementara tu memang kecoh dekat Twitter. I followed this one account nama dia Twt Campus. Admin masa minggu tu (which also a UKM student) tweet yang katanya kalau ada tandatangan Naib Canselor dekat surat tawaran sementara tu maknanya, "Welcome to UKM!". Sebab tu lah semua macam convinced lah diorang dah boleh masuk UKM. Tapi last last hampeh LOL! So tak ada lah peluang nak study di UKM, it's okay Faiz. You've tried.

But my opinion on tawaran sementara ni is, ianya sangat unnecessary. Baik announce dekat UPU je, biar lah tunggu lama sikit pun. Nak buat camni macam buang masa plus buat orang jadi lagi berharap.
I am sad, I am upset, I am pissed.

No luck I guess...

But worry not... because I've got another offer!

Hahaha, guess I'm back at Universiti Malaya huh?
Yes, look at the course yang dia offer. Pengajian Asia Timur, aka East Asian Studies. Actually, this course was my first choice last year masa first time apply degree dekat Universiti Malaya but instead I got English. I know I know, you might be wondering, what the hell is this course all about?

I don't know much either. All I know is I have to study about a country (that I want) yang located in East Asia. If I'm not mistaken, ada tiga choices yang UM offer; Japan, Korea and China. But I asked few of my friends yang already studying this course at UM and they told me that this course will teach you about culture, geography, politics, and even language of the country you pick tu. So... I pick Japan lah for sure nanti. Plus, I'll earn new language skill! I'm still wondering  about the career prospect of this course tho. Anyways, asked my parents and they said,
"Takpe lah, ambil je lah."

Alright, guess I'll be back at Universiti Malaya huh? Hahaha and my kolej pun located tak berapa jauh daripada my faculty AND my old residential college that I used to stay, back in my Diploma. Eeeek I'm so nervous and excited at the same time. But I'll update more regarding this course, like lepas habis satu atau dua semester ke.

Later! xx




P/S: Aku ni memeningkan kan? For those yang pernah baca my old posts (but I highly doubt anyone actually ever did lol) mesti be like, mamat ni minat apa sebenarnya? Haritu dapat offer English Studies dia kata dia tak minat kononnya nak pergi dunia Media or Marketing. Then tup tap tup tap, dia tak minat Marketing pulak katanya lebih minat kepada Media so dia nak further in Media Studies. Now lagi mengarut, dapat East Asian Studies pulak?! What the t0oooowtttt! Kengkadang aku terfikir juga, aku ni memang sembang kencang lah. Plan itu ini semua. Tapi tu lah, kita hanya mampu merancang, Tuhan yang menentukan. Memang frust gak lah, sebab dalam life aku ni aku rasa anything aku plan mesti semua tak jadi. Sedih gila.